català · español · english
 
   
Programa de Punts
 

A Clubgastronomia.com premiem la teva fidelitat. Reserva amb Reserves On-line i aconsegueix regals gastronòmics.

  • Què és el Programa de Punts de Clubgastronomia.com?

Reserva amb Reserves On-line i aconseguiràs 1 punt x comensal.
Els punts s'inclouran a la teva fitxa de soci a l'assistir a l'àpat.
 
Regals Gastronòmics    
  Tipus de regal:   Dies:   Àpat:   Punts:  
<< 2  -  3  -  4  -  5  -  6 >>
 
 
Ètnic Negre Criança 2006 - 1 Ampolla
 
 
Ètnic Negre Criança 2006 - 1 Ampolla
 

El seu desconeixement per al públic i el sigil de la seva aparició destaquen més el seu valor, sens dubte un gran descobriment. Producció limitada, feta a mida per a uns cellerers experts i que, amb una sola oportunitat, han donat en el clau. Expressió de la zona, paisatge, calor i aroma pur del Montsant.
Elaborat amb vinyes velles de Samsó i Garnatxa.


Tast a la vista: De color cirera intens, amb ribets granatosos.

 

Tast al nas: Aromes intensos i complexes. Destaca la fruita negra madura amb lleugers tons de fruita vermella, intensos torrats, notes especiades, herbes de la muntanya sobre un fons terrós, mineral.

 

Tast a la boca: Agradable entrada en boca, saborós, amb bon cos, fruita madura. Torrats que encara poden acabar de pulir-se. Bona acidesa, persistent i de pas suau. Final llarg i sedós, amb regust de fruita i retronasal mineral.

 

Maridatge: Arrossos de carn, Embotits, Carns vermelles rostides, Civet, Formatges semicurats, Pernil D'Ànec.

 

Servir a 16 ºC

 

Pots comprar aquest vi a Decantalo.com

 
25 punts
 
 
 
Cérvoles Blanc 2007 - 1 Ampolla
 
 
Cérvoles Blanc 2007 - 1 Ampolla
 

Aquest vi està elaborat amb vinyes velles de Macabeu i vinyes d' uns 20 anys de Chardonnay. Fermenta i fa la criança amb les seves mares en bótes noves de roure francès.


Tast a la vista: Color groc clar de gran transparència i reflexos verds.
 

Tast al nas: En nas es presenta subtil amb aromes frescos, esclats de flors blanques, sàlvia i anisats. Predominen a l'inici la llima i altres cítrics verds. En airejar, revelem notes de fruita tropical fresca i meló verd a més dels seus típics aromes cítrics aquest cop més càlids (pomelos i mandarines), amb lleugeres notes fumades.
 

Tast a la boca: En boca ens omple el seu volum i sensacions glicérica que harmonitzen amb la seva excel lent acidesa que li aporta frescor i vivesa. Extraordinària i plaent persistència amb impactes per la via retronasal de mel amb llimona i vainilla.

 

Maridatge: Amanides complexes, Pastes amb salsa de peix, Arrossos de peix, Risottos, Embotits, Llegums, Marisc cru, Marisc a la graella, Bolets, Formatges semicurats.

 

Servir a 12 ºC
Es recomana decantar abans de consumir.

 

Pots comprar aquest vi a Decantalo.com

 
20 punts
 
 
 
Miquel Gelabert Sa Vall Selecció Privada Blanc 2007 - 1 ampolla
 
 
Miquel Gelabert Sa Vall Selecció Privada Blanc 2007 - 1 ampolla
 

Aquest vi s'elabora amb un cupatge dels millors vins de les seves vinyes, per això la producció s'ha limitat a 4.160 ampolles. La fermentació i la criança es realitza en bótes noves de roure d'Allier amb les mares. S'acaba la criança a l'ampolla.


Tast a la vista: Color groc daurat, amb lleugers tons verds, net i brillant.
 

Tast al nas: Aromes florals. Records cítrics i fruites fresques, amb un lleuger toc de mantega.
 

Tast a la boca: Molt llarg en boca, fresc, ben equilibrat i amb molt de cos.

 

Maridatge: Marisc bullit, Peix blanc al forn, Peix blanc amb salsa, Caldereta.

 

Servir a 6 ºC

 

Pots comprar aquest vi a Decantalo.com

 
20 punts
 
 
 
4 Kilos Criança Negre 2008 - 1 Ampolla
 
 
4 Kilos Criança Negre 2008 - 1 Ampolla
 

El nom del vi, 4 quilos, és a dir, 4 milions de pessetes, va ser la inversió inicial dels dos socis quan van crear el celler. Amb això es demostra que es poden crear excelents vins sense invertir grans quantitats de diners, sinó amb l'ambició per la qualitat i la passió pel producte.


Les varietats d'aquest vi són cultivades en diferents finques i cada una d'elles segueix el procés separadament fins al cupatge final. La temperatura i el temps de fermentació varia segons la varietat. La maceració es fa també per separat i sense ser superior a 20 dies. La fermentació malolàctica es realitza una part en dipòsits i l'altra en bótes de 225 l.
 

Tast a la vista: Color cirera tapat, molt atractiu.
 

Tast al nas: Complex i profund en nas, molt mineral, amb fruita vermella i negra ben madura, agradables balsàmics, notes especiades i fustes fines.
 

Tast a la boca: És un vi ampli, dens, amb elegància i harmonia, amb bona expressió de fruita, nobles i fins tanins. Autèntic caràcter mediterrani
 

Maridatge: Xai rostit, Carns vermelles a la graella, Carns vermelles rostides, Caça de ploma, Caça de pèl, Formatges curats.

 

Servir a 16 ºC

 

Pots comprar aquest vi a Decantalo.com

 
25 punts
 
<< 2  -  3  -  4  -  5  -  6 >>